Scandic Nidelven er kåret til Norges beste hotellfrokost – nok en gang

12. oktober 2018Aktuelt
ÅRETS BESTE: For 12. gang har Trondheims-hotellet vunnet det uoffisielle norgesmesterskapet i hotellfrokost. Foto: Scandic Hotels
ÅRETS BESTE: For 12. gang har Trondheims-hotellet vunnet det uoffisielle norgesmesterskapet i hotellfrokost. Foto: Scandic Hotels
Carina Hunshamar
Carina Hunshamar

Hotellet i Trondheim har for 12. gang vunnet kåringen «Twinings Best Breakfast» – det uoffisielle norgesmesterskapet i hotellfrokost.

«Tusen takk som alltid nok en gang for fantastisk innsats til alle hotellets ansatte! For et dream team, som leverer frokost i verdensklasse dag etter dag, år etter år, 365/7.» skriver hotellet på sin egen Facebook-side torsdag kveld, etter å ha vunnet «Twinings Best Breakfast» for 12. gang på 14 år.

Dette er andre år på rad at hotellet stikker av med førsteplassen, etter å ha blitt vippet av tronen av Thoen Hotel Lofoten for to år siden.

– Det føles veldig bra. Konkurransen har blitt jevnere og jevnere de siste årene, men i år forsto jeg det på juryen som at Nidelven har dratt fra ordentlig og var en klar nummer én, sier Morten Malting, direktør for mat og drikke i Scandic Norge til Godt.

I en pressemelding fra Scandic Hotels forteller hotelldirektør på Scandic Nidelven, Kjetil Vassdal, at det som er viktigst for dem, er at maten blir laget med kjærlighet.

Artikkelen fortsetter under bildet.

STOLT: Scandic Nidelven kan nok en gang smile, etter å ha blitt tildelt kåret til årets beste frokosthotell. F.v.: Food & Beverage Manager på Scandic Nidelven, Lasse Waagbø, Hotelldirektør på Scandic Nidelven, Kjetil Vassdal og direktør for mat og drikke i Scandic, Morten Malting. Foto: Scandic Nidelven
STOLT: Scandic Nidelven kan nok en gang smile, etter å ha blitt tildelt kåret til årets beste frokosthotell. F.v.: Food & Beverage Manager på Scandic Nidelven, Lasse Waagbø, Hotelldirektør på Scandic Nidelven, Kjetil Vassdal og direktør for mat og drikke i Scandic, Morten Malting. Foto: Scandic Nidelven

– Jeg er først og fremst fantastisk stolt og glad på vegne av alle mine medarbeidere over at vi lykkes nok en gang. 365 dager i året står vi grytidlig opp for å gi våre gjester den best tenkelige starten på dagen gjennom kvalitetsprodukter laget fra grunnen av med de beste råvarene, gjerne lokale. Men det viktigste er at vi lager all mat med kjærlighet og at vi yter genuin og personlig service, sier Vassdal i pressemeldingen.

Thon Hotel Lofoten tok 2. plass for andre år på rad. Hotelldirektør på Thoen Hotel Lofoten, Erik Taraldsen, sier i en pressemelding at de er utrolig stolte av hotellfrokosten deres.

Frokosten avgjør hotellvalget

Malting forteller at Scandic er svært opptatt av frokost og at gjestene ofte velger hotell med frokosten i tankene.

– Det vet mange av våre konkurrenter også, og mange av dem gjør også en god jobb. Da må vi passe på å ligge et hestehode foran hele veien. Scandic har gjort en stor jobb og Scandic Nidelven har gjort en enda større jobb, sier Scandic-direktøren.

Malting sier han tror det er flere grunner til at Scandic Nidelven ble kåret som årets beste frokosthotell.

– Det å ha den beste frokosten handler ikke nødvendig om å sette flere ting på frokostbordet, men om svært høy kvalitet på det som serveres og det å yte god og personlig service til alle gjester. Vi har en god dialog med gjestene under oppholdet, blant annet ved å skjenke kaffe og te ved bordene, og vi jobber mye med lokalmat gjennom å fortelle gjestene hvor maten kommer fra og hvorfor vi har valgt akkurat dette unike produktet med en lokal forankring.

Hotellfrokost-NM

«Twinings Best Breakfast» ble arrangert for 14. år på rad. Konkurransen regnes som uoffisielt NM i hotellfrokost. Mer enn 400 hotellfrokoster i hele Norge er vurdert av arrangør Haugen-Gruppen, og det er til sist en uavhengig jury ledet av TV 2-kokk Wenche Andersen som kårer vinneren.

Kriteriene hotellfrokostene vurderes ut fra, er blant annet kvaliteten på produktene, utvalg, presentasjon, informasjon til gjestene, service, atmosfære, renhold og ryddighet, heter det i pressemeldingen.

Publisert: 12.10.2018 kl. 12:03
Oppdatert: 12.10.2018 kl. 14:19


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?