Helgens meny er klar

13. november 2012Aktuelt
God helg med god mat - i helgen kan du servere oksefilet med brie, laks med koriandersjy og pak choy og gratinert løksuppe. (Foto: Yngve Ekern.)
God helg med god mat - i helgen kan du servere oksefilet med brie, laks med koriandersjy og pak choy og gratinert løksuppe. (Foto: Yngve Ekern.)

Vi byr på oksefilet med brie, laks med koriandersjy og gratinert løksuppe.

Det er godt med helg, og litt ekstra tid til å forberede middagen. Denne helgen byr vi på oksefilet servert med salte gresskarfrø og varm, smeltende brie til fredagskvelden. Lørdag lager vi sjy til laksefileten på korianderrøtter og ingefær, og servere med lettkokt pak choy. Søndag koker vi suppe på løk, det er billig, lett å lage og veldig, veldig godt.

Avslutt gjerne måltidet med en eggende sjokoladekake.

God middag – og god helg!

Publisert: 13.11.2012 kl. 15:51
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:46


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?