Helgens meny er klar
13. november 2012Aktuelt
Vi byr på oksefilet med brie, laks med koriandersjy og gratinert løksuppe.
Det er godt med helg, og litt ekstra tid til å forberede middagen. Denne helgen byr vi på oksefilet servert med salte gresskarfrø og varm, smeltende brie til fredagskvelden. Lørdag lager vi sjy til laksefileten på korianderrøtter og ingefær, og servere med lettkokt pak choy. Søndag koker vi suppe på løk, det er billig, lett å lage og veldig, veldig godt.
Avslutt gjerne måltidet med en eggende sjokoladekake.
God middag – og god helg!
Publisert: 13.11.2012 kl. 15:51
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:46
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny