Til hovedinnhold

Smaken av hav og sommer

18. juni 2014Aktuelt
Krabbekaker med cherrytomatsalat og balsamicodressing er deilig sommermat.Foto: Bocharev Photography/NTB Scanpix.
Krabbekaker med cherrytomatsalat og balsamicodressing er deilig sommermat.Foto: Bocharev Photography/NTB Scanpix.

Fire knallgode oppskrifter med krabbe.

Vi kan godt si at de beste råvarene gjør seg best som de er. Men krabben er minst like god når den blir hovedingrediens i en salat, serveres som en lekker forrett i tynne agurkskiver eller du steker krabbekaker på dem.

Krabbeforretten blir litt ekstra imponerende om du serverer den i små agurkruller. Krabbesalat med Bloody Mary-dressing er garantert å sette fart på festen.

Hjemmelagde krabbekaker serverer du med cherrytomatsalat og balsamicodressing. Til krabbe med avokadorøre legger du renset krabbe er lagvis mellom most avokado, som en slags guacamole. Som grønnsaker kan du velge dem du liker best; vi har brukt stilkselleri, fennikel og agurk.

God sommerkveld!

Publisert: 18.06.2014 kl. 13:49
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:54


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?