Hjort på en ny måte

25. august 2014Aktuelt
Tynnskåret hjortefilet servert med pepperrotkrem og pinjekjerner. Foto: Ian Genis/NTB Scanpix.
Tynnskåret hjortefilet servert med pepperrotkrem og pinjekjerner. Foto: Ian Genis/NTB Scanpix.

Vri på viltmiddagen.

Sliders er helt i tiden – hvorfor ikke lage små miniburgere med hjortekjøtt? Blåmuggost og stekte epler er perfekt tilbehør.

Eller skjær tynne skiver av den fineste fileten, pisk pepperrotkrem og server med jordbær og ristede pinjekjerner.

Er du redd for å ta skogen helt ut av viltmiddagen, tar einerbærene, rosmarinene og einerbærene i hjortepaien den med ut dit igjen. Det samme gjør rotgrønnsakene og soppen til den kydderstekte hjortefileten.

God middag!

Publisert: 25.08.2014 kl. 11:32
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:56


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?