Helgens meny er klar

13. november 2012Aktuelt
By på mat i form denne helgen - hva med en quiche, seigryte eller kyllingform? (Foto: Jonas Haarr Friestad/Rolf Øhman/Astrid Hals.)
By på mat i form denne helgen - hva med en quiche, seigryte eller kyllingform? (Foto: Jonas Haarr Friestad/Rolf Øhman/Astrid Hals.)

I helgen legger vi alt i en form og byr på Quiche Lorraine, seigryte med tomat og fennikel og kylling- og rotgrønnsaksform i appelsinssaus.

Denne helgen gjør vi det enkelt og lager bare middager hvor alt kan legges og lages ferdig i en form. Fredag foreslår vi Quiche Lorraine, den kan gjøres skikkelig enkel med ferdiglaget bunn eller du kan gjøre litt ekstra stas på måltidet og lage paibunnen selv. Lørdag foreslår vi seigryte med deilig smak av paprika, tomat og fenikkel – fargerik snaddermat på en rimelig råvare. Søndag kan du steke kyllinglår ferdig i ovnen sammen med rotgrønnsaker – og sette en deilig kyllingform duftende av appelsin midt på middagsbordet.

Quiche Lorraine

Har du egg, fløte, løk og bacon i huset, vil mange bli glade for en tradisjonell Quiche Lorraine.

Quiche Lorraine. (Foto: Jonas Haarr Friestad.)

Seigryte med tomat og fennikel

Sei i en gryte med tomat, paprika og fennikel setter litt farge på fisken.

Seigryte med tomat og fennikel.
Seigryte med tomat og fennikel.

Seigryte med tomat og fennikel. (Foto: Rolf Øhman.)

Kyllinglår med rotgrønnsaker i appelsinsaus

Det går fort å lage middag når en kan putte ferdig grillede kyllinglår i en gryte sammen med gode grønnsaker.

Kyllinglår med rotgrønnsaker i appelsinsaus. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Astrid Hals.)

Publisert: 13.11.2012 kl. 15:52


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?