Helgens meny er klar
I helgen legger vi alt i en form og byr på Quiche Lorraine, seigryte med tomat og fennikel og kylling- og rotgrønnsaksform i appelsinssaus.
Denne helgen gjør vi det enkelt og lager bare middager hvor alt kan legges og lages ferdig i en form. Fredag foreslår vi Quiche Lorraine, den kan gjøres skikkelig enkel med ferdiglaget bunn eller du kan gjøre litt ekstra stas på måltidet og lage paibunnen selv. Lørdag foreslår vi seigryte med deilig smak av paprika, tomat og fenikkel – fargerik snaddermat på en rimelig råvare. Søndag kan du steke kyllinglår ferdig i ovnen sammen med rotgrønnsaker – og sette en deilig kyllingform duftende av appelsin midt på middagsbordet.
Quiche Lorraine
Har du egg, fløte, løk og bacon i huset, vil mange bli glade for en tradisjonell Quiche Lorraine.
Quiche Lorraine. (Foto: Jonas Haarr Friestad.)
Seigryte med tomat og fennikel
Sei i en gryte med tomat, paprika og fennikel setter litt farge på fisken.
Seigryte med tomat og fennikel. (Foto: Rolf Øhman.)
Kyllinglår med rotgrønnsaker i appelsinsaus
Det går fort å lage middag når en kan putte ferdig grillede kyllinglår i en gryte sammen med gode grønnsaker.
Kyllinglår med rotgrønnsaker i appelsinsaus. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Astrid Hals.)
Publisert: 13.11.2012 kl. 15:52
Lag deg en gratis konto