Rått med ceviche

5. mai 2014Aktuelt
Kveitecevichen serveres med tomater, avocado, mais og grønn chili. Foto: Blue Orange Studio/NTB Scanpix.
Kveitecevichen serveres med tomater, avocado, mais og grønn chili. Foto: Blue Orange Studio/NTB Scanpix.

Råmarinert og friskt fra Sør-Amerika.

Ceviche kommer opprinnelig fra kystområdene i Sentral- og Sør-Amerika. Det er fisk som er råmarinert i limesaft, gjerne tilsatt litt chili. Til fisken serverer du tilbehør som fremhever smakene i fisken.

Det er flere fisketyper som er godt til ceviche, her har vi valgt laks, kveite og uer. Til laksen kan du prøve med kokos, vårløk og korianderrøtter eller avokado og chili - ekstra spenstig blir denne varianten med friterte maiskorn som tilbehør. Uer råmarinerer du kun i limesaft og servere med frisk agurk, grønn chili og rødløk. Kveite smaker godt sammen med avokado, mais, jalapeno og friske tomater.

Publisert: 05.05.2014 kl. 11:13
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:53


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?