Torsk på mange vis

13. november 2012Aktuelt
Torsk går også godt i fiskesuppe, prøv den i en klar variant med erter, kinakål og gulrot. (Foto: Eksportutvalget for fisk/Synøve Dreyer.)
Torsk går også godt i fiskesuppe, prøv den i en klar variant med erter, kinakål og gulrot. (Foto: Eksportutvalget for fisk/Synøve Dreyer.)

Her får du seks alternativer til tradisjonell kokt torsk.

Torsk kan tilberedes på mange måter, vi har funnet frem til seks oppskrifter som kan inspirere til å få torsken på bordet, uansett om du kjøper frossen eller fersk fisk.

Kok fiskesuppe på torsk, gulrot, kål og erter, en skikkelig norsk nytelse. Eller lag en annerledes vri med kokossaus med ingefær og hvitløk.

Torsk og rekecurry passer både til hverdag og fest, og den er veldig enkel å lage. Server den gjerne med ris med løk, paprika og gurkemeie.

En fiskegryte inspirert av Spania er proppfull av deilige smaker, og gjort på en halv time er den ypperlig middag for en travel familie.

Torskepannen har best av å lages i forkant, den kan til og med lages dagen før - så trenger den bare 15 minutter i ovnen før den kan settes rett på bordet.

Publisert: 13.11.2012 kl. 15:48
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:24


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?