Torsk på mange vis
Her får du seks alternativer til tradisjonell kokt torsk.
Torsk kan tilberedes på mange måter, vi har funnet frem til seks oppskrifter som kan inspirere til å få torsken på bordet, uansett om du kjøper frossen eller fersk fisk.
Kok fiskesuppe på torsk, gulrot, kål og erter, en skikkelig norsk nytelse. Eller lag en annerledes vri med kokossaus med ingefær og hvitløk.
Torsk og rekecurry passer både til hverdag og fest, og den er veldig enkel å lage. Server den gjerne med ris med løk, paprika og gurkemeie.
En fiskegryte inspirert av Spania er proppfull av deilige smaker, og gjort på en halv time er den ypperlig middag for en travel familie.
Torskepannen har best av å lages i forkant, den kan til og med lages dagen før - så trenger den bare 15 minutter i ovnen før den kan settes rett på bordet.
Publisert: 13.11.2012 kl. 15:48
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:24
Lag deg en gratis konto