Til hovedinnhold

Knallgodt med kamskjell

19. juni 2014Aktuelt
Server kamskjell rått - i sitt eget skjell. Foto: Razmarinka/NTB Scanpix.
Server kamskjell rått - i sitt eget skjell. Foto: Razmarinka/NTB Scanpix.

Fire fristende kamskjelloppskrifter.

Skal du ha gjester? Hvorfor ikke imponere med en kamskjellrett. Kamskjell har sesong hele året, og gjør seg utmerket som både forrett og hovedrett til sommerfesten.

Imponer med en stilig kamskjellceviche med lime, chili og tequiladressing.

Feite, saftige kamskjell kan gjerne serveres med syrlige epler og frisk salat.

Rosenkål er et overraskende kompliment til kamskjell, stek dem med pancetta, sjalottløk og hvitløk.

Du kan også servere med rognposen, som da bør stekes lynraskt, og en deilig soyavinaigrette.

Publisert: 19.06.2014 kl. 16:54
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:55


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?