Seks spennende brownie-oppskrifter
Brownies med salte peanøtter, blondies av hvit sjokolade, og fire andre uimotståelige sjokoladefristelser.
Tiden da brownie kun var en halvkjedelig langpannekake er forbi: Det finnes kjempemange fantastiske varianter som passer mang en smak.
Brownies er en saftigere og mer konfekt-aktig kake enn den klassiske langpannekaken, som vi forøvrig har en herlig oppskrift på her. Det supre med brownies er at den holder seg godt i et par dager uten å tørke ut (hvis du oppbevarer den i en tett boks), og at det er en veldig enkelt og grei kake å slenge sammen. I tillegg skal det godt gjøres å mislykkes med en brownie: Den er vel så god litt overstekt, som altfor understekt.
Server gjerne brownies med noen kuler vaniljeiskrem og friske bær. Sabla godt.
La deg inspirere av våre brownieoppskrifter under:
«But don't you step on my blue suede «Elvis-brownies» med glasur og salte peanøtter» er hvordan sangen burde ha vært. For disse browniene er så gode at Elvis sannsynligvis hadde likt dem bedre enn sine blå og semskede sko.
Behøver egentlig denne oppskriften mer forklaring enn bildet over? Jambalaya!
Overrask med en «pizza» litt utenom det vanlige. Den friske frukten på toppen kan varieres etter hva du har i kjøleskapet.
Du leste rett: Tre ingredienser. Det kan ikke gjøres enklere.
Lys brownies er et spennende alternativ til den klassiske mørke varianten. I tillegg til at den smaker godt, ser den også veldig lekker ut hvis du pynter den med pistasjenøtter og frysetørkede bær.
Denne langpannekaken er essensen av sjokolade. Seig, klissete og helt «over the top».
Del gjerne dine brownie-oppskrifter under.