Til hovedinnhold

Ny mattrend: Nå skal maten serveres i bolle

18. januar 2017Aktuelt
BOLLEMAT: Fisk og ris trenger ikke serveres på flat tallerken.
BOLLEMAT: Fisk og ris trenger ikke serveres på flat tallerken.
Foto: Aicha Bouhlou
Maiken Svendsen
Maiken Svendsen

Laks og ris passer like bra i bolle som på tallerken, og smoothien trenger ikke kun drikkes. Her får du fem tips til hvordan du kan imponere med bollemat. 

Alt i en bolle er kanskje ikke den mest appetittvekkende serveringsmetoden, men her har vi samlet fem oppskrifter på retter som passer slik.

En av de store mattrend-spådommene for 2017 er retter servert i bolle. Grøt og supper er selvsagt bollemat, men selv ris og laks trenger du ikke ha på flat tallerken. Det kan bli både pent og lettvint i en bolle.

Nå kan du servere bollemat fra morgen til kveld. Til frokost kan du lage smoothien litt tykkere og toppe den med bær og müsli. Da kan du spise den med skje, fremfor å drikke den. Toppingen vil også gjøre at den metter lenger.

Her har vi samlet en rekke retter til inspirasjon:

Publisert: 18.01.2017 kl. 16:13


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?