Eksotisk på grillen
Fajitas, pizza og vårruller kan også grilles.
Vi kan variere grillmaten i det uendelige. Hva med å ta med middagsretter du vanligvis tilbereder på kjøkkenet ut på grillen?
Det gjør middagen litt mer eksotisk.
Fajitas med grillet mango og avokado
Har du lyst til å spise utendørs i dag? Vi anbefaler skinkebiff i fajitas med mango og avokado. Alt tilberedt på grillen.
Fajitas med grillet mango og avokado. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Synøve Dreyer.)
Satayspyd og vårrull på grillen
Prøv satayspyd og vårruller på grillen når du er på jakt etter spennende smaker, samtidig som det skal se fristende og godt ut.
Satayspyd og vårrull på grillen. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Synøve Dreyer.)
Grillspyd med nakkekotelett
Svinekjøtt og ananas er gode venner og smaker fortreffelig sammen. Dette er en enkel og rask rett som er deilig i sommervarmen.
Grillspyd med nakkekotelett. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Astrid Hals.)
Grill-pizza
Er det noe som tilsier at pizza ikke kan grilles?
Grill-pizza. (Foto: Terje Visnes.)
Eksotisk svinefilet
Svinefilet egner seg godt på grillen. Her marinert med ananas og ingefær, noe som gir en eksotisk smak.
Eksotisk svinefilet. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Kim Holthe.)
Publisert: 13.11.2012 kl. 15:48
Lag deg en gratis konto