Tomatsuppe og pannekaker
Hverdagskost med litt ekstra.
Både tomatsuppe og pannekaker er lettlaget og krever ikke så mye tid i selve forberedelsene.
Suppen må kanskje koke litt, men imens får du tid til å lage pannekakerøre, dekke bordet og kanskje pakke treningsbagen.
Å steke pannekakene kan dere jo fordele dere imellom etter å ha spist opp tomatsuppen, de er best når de kommer rett fra stekepannen og det er bare deilig hvis det lukter nystekte pannekaker på kjøkkenet mens dere spiser.
Velger du likevel å steke pannekakene på forhånd, kan du holde dem varme ved å sette ovnen på ca 80 grader og la pannekakene hvile i en ildfast form i ovnen.
Her får du oppskrift på tre forskjellige tomatsupper; vi har selvsagt tatt med en helt tradisjonell oppskrift på tomatsuppe, men du kan også prøve en som er smakt til med chili for litt ekstra «bite» eller en variant tilsatt både gulrot, kanel og basilikum.
Vi har også tatt frem tre pannekake-oppskrifter; lag vanlig, fine pannekaker, prøv en grov variant med havregryn eller en søtere pannekake med smak av sitrus.
Publisert: 13.11.2012 kl. 15:50
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:41
Lag deg en gratis konto