Tomatsuppe og pannekaker

13. november 2012Aktuelt
Varmende tomatsuppe og deilig søte pannekaker med sitrussmak er ekstra god hverdagsmat. (Foto: Gidske Stark og Jonas Haarr Friestad.)
Varmende tomatsuppe og deilig søte pannekaker med sitrussmak er ekstra god hverdagsmat. (Foto: Gidske Stark og Jonas Haarr Friestad.)

Hverdagskost med litt ekstra.

Både tomatsuppe og pannekaker er lettlaget og krever ikke så mye tid i selve forberedelsene.

Suppen må kanskje koke litt, men imens får du tid til å lage pannekakerøre, dekke bordet og kanskje pakke treningsbagen.

Å steke pannekakene kan dere jo fordele dere imellom etter å ha spist opp tomatsuppen, de er best når de kommer rett fra stekepannen og det er bare deilig hvis det lukter nystekte pannekaker på kjøkkenet mens dere spiser.

Velger du likevel å steke pannekakene på forhånd, kan du holde dem varme ved å sette ovnen på ca 80 grader og la pannekakene hvile i en ildfast form i ovnen.

Her får du oppskrift på tre forskjellige tomatsupper; vi har selvsagt tatt med en helt tradisjonell oppskrift på tomatsuppe, men du kan også prøve en som er smakt til med chili for litt ekstra «bite» eller en variant tilsatt både gulrot, kanel og basilikum.

Vi har også tatt frem tre pannekake-oppskrifter; lag vanlig, fine pannekaker, prøv en grov variant med havregryn eller en søtere pannekake med smak av sitrus.

Publisert: 13.11.2012 kl. 15:50
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:41


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?