Enchilada, fajita, burrito eller quesadilla
I dag blir det meksikansk til middag.
Meksikansk mat har forlengst inntatt norske middagsbord. Det er mange av oss som nå syns at taco er helt vanlig fredagsmiddag, og gjerne tar frem maischips og tomatsalsa nå vi vil ha en snack.
Her har vi samlet en knippe oppskrifter på mat som vi typisk tenker på som meksikansk.
Prøv deg på ostefylte tortillalomper med kjøttdeig og mais eller fajitas med biffstrimler og stekte grønnsaker.
Frister det med noe skikkelig varmende kan du prøve deg på ostegratinerte burritos eller enchiladas, eller kanskje en meksikansk tomatsuppe med kylling?
Start gjerne måltidet med å servere tortillachips med hjemmelaget guacamole og tomatsalsa – og kanskje en mojito á la Mexico?
Publisert: 13.11.2012 kl. 15:49
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:37
Lag deg en gratis konto