Pepperkake-inspo fra Instagram

4. desember 2015Aktuelt
DEKORASJON ELLER GAVE: Dette treet er klart til å pynte opp på kakebordet eller bli overlevert som en hyggelig julehilsen! Foto: Borrow my eyes
DEKORASJON ELLER GAVE: Dette treet er klart til å pynte opp på kakebordet eller bli overlevert som en hyggelig julehilsen! Foto: Borrow my eyes
Paal-Erik Nygård
Paal-Erik Nygård

Pepperkaker er en av de beste og mest populære julekakene vi har. Med litt kreativitet og inspirasjon kan du lage pepperkakekreasjoner som kan brukes til så mangt. 

Det nærmer seg jul og pepperkakesesongen er i full gang. I den forbindelse har vi i Godt scrollet oss gjennom Instagram-feeden vår på jakt etter noen av de fresheste pepperkakefigurer der ute. Disse vil garantert inspirere deg til å sette din kreativitet på prøve i førjulstiden.

Søt pynt

Dersom en stor kopp med varm kakao toppet med krem ikke er nok til å komme i julestemning, vil denne søte pepperkaken kanskje hjelpe. Det finnes små former man kan få kjøpt i butikk, men man kan også enkelt skjære de ut selv. Pynt de med hvit og rosa melis og julestemningen er i boks.

Bruk farger og vær kreativ

Sett farge på julen og dine pepperkakekreasjoner med fargerik glassur. I tillegg til farge er det alltid gøy å pynte på en ny og kreativ måte. Bytt ut hvite knapper og øyne med fargerike skjerf og ørevarmere for noen iøyefallende pepperkakemenn.

Disse pepperkaketrærne fra Borrow my eyes egner seg godt som borddekoradsjon og pynt nå i julen. De er også veldig enkle å lage. Hvordan du lager de kan du finne ut her!

Juletrepynt

Beklager, denne Instagram-posten er ikke lengre tilgjengelig

Bytt ut runde julepyntkulene og englene med dine egne pepperkakemenn, stjerner og trær. Lag et hull til hyssing eller tråd i selve kaken du vil pynte treet med, eller kjøp små kroker du kan feste på kaken med melis dersom du ønsker det.

Mini-pepperkakehus

Beklager, denne Instagram-posten er ikke lengre tilgjengelig

Synes du det er vanskelig å lage store pepperkakehus? Da vil disse være perfekt for deg! Mini-pepperkakehus er enkelt å lage, i tillegg blir ikke detaljene i pynten like fremtredende som ved de større husene. De tar seg også godt ut som pynt på en kopp med noe varmt å drikke.

Pepperkakekunstverk

Sett deg selv på prøve ved å lage noen flotte snøkrystaller. Disse kan du henge på juletreet, men de ser også stilige ut som dekorasjon i vinduet eller på en pyntekvist. Har du en kunstner i magen er dette noe for deg!

Publisert: 04.12.2015 kl. 15:00
Oppdatert: 14.12.2015 kl. 13:04


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?