Slik gjør du frossenpizzaen om til en sprø smaksbombe
De fleste frossenpizzaer er lite delikate og smaker som regel ingenting. Med disse enkle grepene vil «grandisen» aldri bli den samme igjen.
Det finnes svært mange tips og triks for hva man kan gjøre for at frossenpizzaen skal bli bedre. Inspirert av Manmadediy.com har vi samlet våre beste tips:
For undertegnede er det viktigste at pizzaen ikke blir bløt og seig. Dette kan du lett unngå ved å stikke små hull i pizzaens underside rundt ved skorpen og i sentrum. I kombinasjon av å steke den på en rist - ikke en stekeplate - vil fuktigheten som dannes under steking lettere trekke ut. Resultatet vil bli en sprøere pizzabunn.
Når det gjelder pizzaens topping setter kun fantasien grenser, men kanskje den mest åpenbare forbedringen du kan gjøre å tilsette mer og bedre ost. Her finnes det mange alternativer, men vårt beste tips er en god mozzarella. Den vil gi pizzaen en bedre og mer autentisk smak.
I tillegg til ost anbefaler vi deg å finkjemme kjøleskapet etter middagsrester som kan piffe opp smaksopplevelsen. Restene etter tacokvelden som blant annet tomat, rødløk, mais, jalapenos, nachos, salsa og rømme vil gjøre underverker. Også snacks i form av ristede nøtter vil tilføye pizzaen en ekstra dimensjon.
For å gjøre den ellers smaksløse og kjedelige skorpen om til et lite høydepunkt, er et smart tips å benytte seg av litt hvitløk. Her kan du benytte deg av hvitløk i form av smør, olje eller et rått fedd. Ta pizzaen ut av ovnen noen minutter før den er ferdig og helt enkelt pensle, smør eller gni inn skorpen med hvitløk.
Til slutt: Serverer du den modifiserte frossenpizzaen med en frisk og enkel salat bestående av blandet salat, avokado, tomater og paprika har du plutselig laget et fullverdig måltid.