Saken er biff

13. november 2012Aktuelt
Sprøstekte potetchips og rødvinssaus smaker fortreffelig til en skikkelig biff. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Kim Holthe.)
Sprøstekte potetchips og rødvinssaus smaker fortreffelig til en skikkelig biff. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Kim Holthe.)

Seks oppskrifter du kan imponere med.

Stek opp en biff i helgen. Det blir det skikkelig middag av.

Den mest eksklusive delen av indrefileten av okse heter Chateubriand og er midtstykket av fileten. Server denne møre biffen med rødvinsaus og hjemmelaget potetchips. Surf and turf er et kjent amerikansk begrep som betegner miksen av mat fra land og hav, frister det, kan du prøve en biff med reker.

I pronto biff varierer vi litt, med tynne skiver av biff med pesto og parmesan i mellom. Du kan også servere biffen med halvsmeltet brie, ripsgelé og ristede pinjekjerner.

Skikkelig festmåltid blir det med biff servert med pannestekt asparges, østersopp, mandelpotetmos og soppsaus. Eller gjør som cowboyene og server biffen med chilibønner og sukkererter.

Publisert: 13.11.2012 kl. 15:48
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:28


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?