Biff i wok

13. november 2012Aktuelt
Biff på en litt annen måte - biff i wok med knasende deilige grønnsaker (Foto: Opplysningskontoret for frukt og grønt/Alf Børjesson.)
Biff på en litt annen måte - biff i wok med knasende deilige grønnsaker (Foto: Opplysningskontoret for frukt og grønt/Alf Børjesson.)

Ha biffen i woken - det er kjapt, enkelt og godt!

Oksefilet smaker fortreffelig i woken – her får du oppskrift på fire forskjellige måter å tilberede biff i wokpanna.

I wok med oksekjøtt bruker du bare en buljongterning som saus, den gir både krydder og smak. Tilsett gjerne litt chili hvis du liker det litt hot.

Fritert biff er inspirert både av Szechuan i Kina og Thailand, og serveres med nudler.

Biff er også godt i curry, prøv en rød variant med sopp og asparges.

Indonesiskinspirert biff rendang er hot og godt, prøv å få tak i galangal, så blir den så autentisk som mulig.

Publisert: 13.11.2012 kl. 15:48
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:25


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?