Trump fikk kokken i Det hvite hus til å lage McDonald's-burger

8. november 2017Aktuelt
DONALD MCDONALD: Trump er glad i biff med ketchup - og cheeseburger fra McDonald's. Foto: Scanpix
DONALD MCDONALD: Trump er glad i biff med ketchup - og cheeseburger fra McDonald's. Foto: Scanpix
Kaja Storrøsten
Kaja Storrøsten

Da presidenten ikke var fornøyd med resultatet, sendte han livvakten ut for å kjøpe «den ekte varen» fra fastfood-kjeden. 

USAs president Donald Trump fikk kokken i Det hvite hus til å lage en cheeseburger lik den fra favorittrestauranten McDonald's. Det forteller presidentens livvakt i et intervju hos Politico.com.

Nærmere bestemt ville han ha en dobbel quarter pounder med ost, ingen sylteagurk og masse ketchup. Han ville også ha fritert eplepai. Da han ikke var fornøyd med resultatet, fikk han livvakten til å løpe ut og kjøpe en ekte quarterpounder fra fastfood-kjeden.

Livvakten forteller at han er vant til å gjøre slike ting. Under valgkampen ble han sendt ut opptil to ganger til dagen: Om morgenen for en egg-McMuffin og om ettermiddagen for to quarter poundere med en stor porsjon pommes frites til.

TRUMP-FAVORITT: Quarter pounder-burger. Foto: AP/Scanpix
TRUMP-FAVORITT: Quarter pounder-burger. Foto: AP/Scanpix

Matfavoritten og Coca-Cola

Donald Trumps kjente matfavoritt er, ifølge The Telegraph, gjennomstekt biff med ketchup. I Morgenbladet skrives det også at han har en rød knapp på skrivebordet i Det ovale kontor som han trykker på når han vil ha Coca-Cola. Ikke Cola light, men vanlig Cola. Han har tidligere tvitret om sitt hat mot Cola Light:

I have never seen a thin person drinking Diet Coke.

– Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 14. oktober 2012

Fritert kylling

Det er ikke første gang Trump har fått oppmerksomhet for matvanene sine. Tidligere har presidenten tvitret et bilde der han spiser friterte kyllingklubber fra den amerikanske fastfood-kjeden Kentucky Fried Chicken (KFC), med kniv og gaffel.

Foto: Screenshot av Trumps Twitter.
Foto: Screenshot av Trumps Twitter.

Under en middag på Det hvite hus forteller en journalist fra Time Magazine at alle gjestene fikk servert vann mens presidenten fikk Cola. Da salaten ble servert fikk alle gjestene vinaigrette mens presidenten fikk dressingen Thousand Island. Under hovedretten var han også den eneste som fikk en ekstra skje med saus.

Publisert: 08.11.2017 kl. 15:27
Oppdatert: 08.11.2017 kl. 15:38


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?