Til hovedinnhold

Ukens matblogger: Saftige valnøtt-brownies

SAFTIG OG GOD: Brownies uten egg, gluten og melk? Ja det er mulig. Foto: Anne Spurkland
SAFTIG OG GOD: Brownies uten egg, gluten og melk? Ja det er mulig. Foto: Anne Spurkland

Deilige brownies som er glutenfri, melkefri og eggefri. Matblogger Anne Spurkland har oppskriften!


Enten du er allergiker eller opptatt av sunne råvarer - denne kaken leverer på smak.

Kikerter er en super kakeingrediens og valnøtt-browniesene til blogger Anne Spurkland er både litt alternativ og god. Kikerter inneholder mye fiber og de stabiliserer blodsukkeret, så denne oppskriften er nesten helsekost.

Test oppskriften her.

UKENS MATBLOGGER: Anne Spurkland er professor i medisin ved Universitetet i Oslo og forsker innen autoimmune sykdommer. På fritiden skriver hun om kaker alle kan spise på www.friekaker.no. Foto: Annar Bjørgli
UKENS MATBLOGGER: Anne Spurkland er professor i medisin ved Universitetet i Oslo og forsker innen autoimmune sykdommer. På fritiden skriver hun om kaker alle kan spise på www.friekaker.no. Foto: Annar Bjørgli

Alder: 52 år

Yrke: Professor i medisin, laboratorieforsker

Bosted: Oslo

Favorittråvare: Kokte kikerter

Favorittredskap: Hurtigmikser/blender

Når jeg lager mat så liker jeg å teste ut nye ting.

Målet med oppskriftene i bloggen er at alle skal få spise de samme kakene uansett allergi og ideologi.

pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?