Ukens matblogger: Saftige valnøtt-brownies
Deilige brownies som er glutenfri, melkefri og eggefri. Matblogger Anne Spurkland har oppskriften!
Enten du er allergiker eller opptatt av sunne råvarer - denne kaken leverer på smak.
Kikerter er en super kakeingrediens og valnøtt-browniesene til blogger Anne Spurkland er både litt alternativ og god. Kikerter inneholder mye fiber og de stabiliserer blodsukkeret, så denne oppskriften er nesten helsekost.
Test oppskriften her.
Alder: 52 år
Yrke: Professor i medisin, laboratorieforsker
Bosted: Oslo
Favorittråvare: Kokte kikerter
Favorittredskap: Hurtigmikser/blender
Når jeg lager mat så liker jeg å teste ut nye ting.
Blogg: www.friekaker.no
Målet med oppskriftene i bloggen er at alle skal få spise de samme kakene uansett allergi og ideologi.
Publisert: 04.04.2013 kl. 08:36
Oppdatert: 05.04.2013 kl. 09:24
Lag deg en gratis konto