Ukens matblogger: Saftige valnøtt-brownies

4. april 2013Aktuelt
SAFTIG OG GOD: Brownies uten egg, gluten og melk? Ja det er mulig. Foto: Anne Spurkland
SAFTIG OG GOD: Brownies uten egg, gluten og melk? Ja det er mulig. Foto: Anne Spurkland

Deilige brownies som er glutenfri, melkefri og eggefri. Matblogger Anne Spurkland har oppskriften!

Enten du er allergiker eller opptatt av sunne råvarer - denne kaken leverer på smak.

Kikerter er en super kakeingrediens og valnøtt-browniesene til blogger Anne Spurkland er både litt alternativ og god. Kikerter inneholder mye fiber og de stabiliserer blodsukkeret, så denne oppskriften er nesten helsekost.

Test oppskriften her.

UKENS MATBLOGGER: Anne Spurkland er professor i medisin ved Universitetet i Oslo og forsker innen autoimmune sykdommer. På fritiden skriver hun om kaker alle kan spise på www.friekaker.no. Foto: Annar Bjørgli
UKENS MATBLOGGER: Anne Spurkland er professor i medisin ved Universitetet i Oslo og forsker innen autoimmune sykdommer. På fritiden skriver hun om kaker alle kan spise på www.friekaker.no. Foto: Annar Bjørgli

Alder: 52 år

Yrke: Professor i medisin, laboratorieforsker

Bosted: Oslo

Favorittråvare: Kokte kikerter

Favorittredskap: Hurtigmikser/blender

Når jeg lager mat så liker jeg å teste ut nye ting.

Målet med oppskriftene i bloggen er at alle skal få spise de samme kakene uansett allergi og ideologi.

Publisert: 04.04.2013 kl. 08:36
Oppdatert: 05.04.2013 kl. 09:24


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?