Lise Finckenhagens fire småretter

6. november 2020Aktuelt
KNUSTE POTETER: Disse potetene er søte å se på og gode å spise som forrett eller som en smårett.
KNUSTE POTETER: Disse potetene er søte å se på og gode å spise som forrett eller som en smårett.
Foto: Stian Broch

Å ta vare på kos og hygge er kanskje viktigere nå enn noen gang. Så hva er vel bedre enn noe godt å spise?

Når stemningen er avslappet og koselig i selskap med de man er glad i, ja da er livet godt å leve. Det er tid for samvær, for å dele og for sammen å nyte nydelig mat.

Men i disse rare tider er det likevel ikke så greit å vite med sikkerhet hva slags form julens selskapeligheter vil ha. Uansett er det viktig å unne seg litt ekstra, tenker jeg.

FRITTERT BRØD: Fritterte småbrød med spekeskinke og fikenmarmelade.
FRITTERT BRØD: Fritterte småbrød med spekeskinke og fikenmarmelade.
Foto: Stian Broch

Å ta vare på kosen og hyggen er kanskje viktigere enn noen gang. Så her kommer noen forslag til små munnfuller som øker stemningen, trigger smaksløkene, og som kan serveres som en egen liten forrett, som en rett på førjulsbordet eller bare for kosens skyld.

Publisert: 06.11.2020 kl. 10:40
Oppdatert: 21.12.2020 kl. 14:53


Finn flere artikler:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?