Fem digge måter å bruke pistasjenøtter på
18. mai 2015Aktuelt
Den trendy pistasjenøtten duger til mye mer enn snacksing foran TV-en.
Tidligere i år spådde vi hvilke råvarer og retter som kom til å bli trendy i 2015, og den irrgrønne pistasjnøtten endte opp på både vår - og mange andres - liste.
Pistasjenøtten har en søtlig og spennende smak, og inneholder blant annet kalsium og jern. I tillegg til sin kjempegode smak, er pistasjenøtten superanvendelig, og funker i alt fra hjemmelaget granola til en kjempedigg fetadipp som passer perfekt til for eksempel hjemmelaget focaccia.
Så finn frem pistasjenøttene, og lag en av disse spennende rettene:
Hvordan liker du å bruke pistasjenøtter? Del gjerne tips i kommentarfeltet.
Publisert: 18.05.2015 kl. 16:28
Oppdatert: 18.05.2015 kl. 16:40
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny