Til hovedinnhold

Fem digge måter å bruke pistasjenøtter på

18. mai 2015Aktuelt
PRINSESSEKAKE: Visste du at det er supergodt å bruke pistasjenøtter som topping på for eksempel hvetebakst? Oppskriften på denne finner du lengre ned i artikkelen. Foto: Sara Johannessen/VG
PRINSESSEKAKE: Visste du at det er supergodt å bruke pistasjenøtter som topping på for eksempel hvetebakst? Oppskriften på denne finner du lengre ned i artikkelen. Foto: Sara Johannessen/VG

Den trendy pistasjenøtten duger til mye mer enn snacksing foran TV-en.

Tidligere i år spådde vi hvilke råvarer og retter som kom til å bli trendy i 2015, og den irrgrønne pistasjnøtten endte opp på både vår - og mange andres - liste.

Pistasjenøtten har en søtlig og spennende smak, og inneholder blant annet kalsium og jern. I tillegg til sin kjempegode smak, er pistasjenøtten superanvendelig, og funker i alt fra hjemmelaget granola til en kjempedigg fetadipp som passer perfekt til for eksempel hjemmelaget focaccia.

Så finn frem pistasjenøttene, og lag en av disse spennende rettene:

Hvordan liker du å bruke pistasjenøtter? Del gjerne tips i kommentarfeltet.

Publisert: 18.05.2015 kl. 16:28
Oppdatert: 18.05.2015 kl. 16:40


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?