Til hovedinnhold

Ganevennlig chili con carne

30. april 2013Aktuelt
HOT STUFF: Kokkeskolen tar for seg autentisk chili con carne her med rømmedressing og tortillachips. FOTO: MAGNAR KIRKNES
HOT STUFF: Kokkeskolen tar for seg autentisk chili con carne her med rømmedressing og tortillachips. FOTO: MAGNAR KIRKNES

Det finnes tusenvis av oppskrifter på denne klassikeren. Kokkeskolen gir deg en ganske mild variant.

I ukens kokkeskole viser Godts Magnar Kirknes deg hvordan du steg for steg lager smakfull gryte av oksekjøtt og bønner.

Hvis du vil ha en litt mer krydret variant av gryteretten kan du klikke her.

Publisert: 30.04.2013 kl. 17:14


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?