Fra sjokolade og Snickers til jordbær - her er fem oppskrifter på hjemmelaget milkshake

3. august 2013Aktuelt
SHAKE THINGS UP: Du kan ha akkurat det du liker best i en milkshake - om det er jordbær, Baileys eller mint brownies. Foto: Passionforbaking.com/ Howsweeteats.com/ Twopeasandtheirpod.com
SHAKE THINGS UP: Du kan ha akkurat det du liker best i en milkshake - om det er jordbær, Baileys eller mint brownies. Foto: Passionforbaking.com/ Howsweeteats.com/ Twopeasandtheirpod.com

Mmm, milkshake! Foretrekker du sjokolade, Snickers, jordbær eller en smak av Baileys? Her er fem forskjellige og smakfulle oppskrifter på hjemmelaget milkshake. 

Tykk, kremete og søt! Milkshake er mest sannsynlig det enkleste og beste du kan lage når søtsuget melder seg eller når du trenger en kjapp dessert. Alt du trenger å gjøre er å kombinere favorittsmakene og mikse det sammen i en blender. Mulighetene er uendelige - enten du liker milkshake basert på iskrem, kokosmelk eller yoghurt.

Godt har saumfaret norske og utenlandske matblogger etter forskjellige milkshakeoppskrifter. Her er et knippe utvalg på deilige milkshakes fra inspirerende bloggere, slik at du kan la deg inspirere.

Foto: Passionforbaking.com
Foto: Passionforbaking.com

Mmm, vi i Godt takker sjeldent nei til en ekte milkshake med jordbærsmak. Alt du trenger for å lage klassiskeren jordbærmilkshake er ferske jordbær, vaniljeis og yoghurt. Pynt til slutt med krem og kirsebær på toppen for en ekte 50-talls stil, slik bakedronningen Manuela har gjort.

Foto: Twopeasandtheirpod.com
Foto: Twopeasandtheirpod.com

I stedet for å spise brownies med en kule iskrem, kan du blande sjokolade, brownies og mynteiskrem sammen til en forfriskende milkshake. Det amerikanske ekteparet Maria og Josh frister stadig med nye retter med spennende smaker på matbloggen Two Peas And Their Pod - der finner du deriblant den enkle oppskriften på denne himmelske milkshaken.

Foto: Howsweeteats.com
Foto: Howsweeteats.com

Baileys er ikke bare godt i kaffen, men også i milkshaken, og gir en ekstra piff. I stedet for å dyppe kjeksen i melken, har Jessica bak den inspirerende bloggen How Sweet It Is, rett og slett tilsatt sjokoladekjeks i shaken. Kombinasjonen av sprø kjeks og en smak av Baileys er den ultimate voksenmilkshaken.

Foto: Ferdakost-no.com
Foto: Ferdakost-no.com

Det enkle er ofte det beste! Marions sjokolademilkshake er laget på smeltet kokesjokolade, vaniljeis og melk. Blandet sammen i en blender er det i grunnen alt du trenger når du har lyst på noe søtt og godt i sommervarmen.

Vis oss din hjemmelagde milkshake på Instagram og merk bildet med #godtno, så plukker vi deg til forsiden vår!

Publisert: 03.08.2013 kl. 02:19
Oppdatert: 10.06.2020 kl. 14:22


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?