Til hovedinnhold

Reker på menyen

Helt tradisjonelt og veldig godt - server rekene i terteskjell med hvit saus og asparges. Foto: Olav Olsen.
Helt tradisjonelt og veldig godt - server rekene i terteskjell med hvit saus og asparges. Foto: Olav Olsen.

Deilige og lette middager med ferske reker.

Du kan selvsagt servere rekene rett fra fatet - bare med noen skiver god loff og majones. Og la gjestene rense dem selv. Men hvis du vil gjøre litt ekstra ut av rekemiddagen, får du seks oppskrifter her på ganske lettlagde, knallgode rekemiddager.

Gjør det helt tradisjonelt og server rekene i terteskjell med hvit saus. Avokado ble rekenes faste følgesvenn på åttitallet, men vi kan like gjerne servere reker og avokado sammen i dag - lag din egen rømmedressing til med chili og hvitløk, så blir det ekstra godt.

Du kan også servere rekene med salat og hjemmelaget sitrusaïoli, eller marinere dem i søt paprika, hvitløk, persille og chili eller i chili og lime, og servere dem med godt brød ved siden av. Rekesmørbrød er også alltid en slager, lag et digert et med Thousand Island og flust med salat, tomater og dill.

God rekemiddag!

pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?