Same procedure as every year

Cheerio, Miss Sophie! (Foto: WDR/NDR/Annemarie Aldag.)
Cheerio, Miss Sophie! (Foto: WDR/NDR/Annemarie Aldag.)
Pia Cecilie Vabro

Vi har alle våre tradisjoner i julen; men om du ennå ikke har bestemt deg for hva du vil spise lille julaften, kan du la deg inspirere av noen som vet hva hun vil ha når hun skal feire - år etter år.

Akkurat hvordan menyen som hvert år serveres i Miss Sophie's fødselsdagsselskap er tilberedt kan vi bare gjette oss til - men her har vi gjort vårt beste forsøk på å skape en variant som kan ligne.

Til forrett servere du mulligatawnysuppe sammen med et glass tørr sherry.

Til fiskeretten kan du servere klippfisk med sennepssaus, med hvitvin i glasset.

Hovedretten er helstekt kylling, utradisjonelt servert sammen med Champagne.

Og til dessert byr du på fruktsalat med vaniljeis - og portvin.

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?