Helgens meny er klar
Denne helgen har vi funnet frem noen gamle klassikere – prøv gratinert løksuppe, Filet Wellington og Cæsarsalat.
Denne helgen har vi funnet frem noen oppskrifter på gode, gamle klassikere og foreslår en varmende, gratinert løksuppe til fredagskosen, en Filet Wellington med Madeirasaus til lørdagskvelden og en lett Cæsarsalat til søndagen (før dere tar frem fastelavnsbollene).
Gratinert løksuppe
Her forenes tidløs eleganse med billige råvarer.
Gratinert løksuppe. (Foto: Terje Visnes.)
Filet Wellington
Dette er en tidløs delikatesse som kanskje nærmest har fått et lite harrystempel de siste årene. Server sammen med grønnsaker og poteter etter smak, og en saus av den klassiske franske typen.
Filet Wellington. (Foto: Kim Nygård.)
Cæsarsalat
Det var så populært med cæsarsalat for noen år siden at vi var sikre på at folk kom til å bli grundig lei av den. Men det er blitt tvert om. Folk spiser enda mer cæsar enn før, og drar vi til de virkelig trendy metropolene i verden, er det enda mer av det.
Cæsarsalat. (Foto: Terje Visnes.)