Helgens meny er klar

Dra frem en klassiker i helgen: gratinert løksuppe, Filet Wellington eller Cæsarsalat. (Foto: Terje Visnes/Kim Nygård.)
Dra frem en klassiker i helgen: gratinert løksuppe, Filet Wellington eller Cæsarsalat. (Foto: Terje Visnes/Kim Nygård.)
Pia Cecilie Vabro

Denne helgen har vi funnet frem noen gamle klassikere – prøv gratinert løksuppe, Filet Wellington og Cæsarsalat.

Denne helgen har vi funnet frem noen oppskrifter på gode, gamle klassikere og foreslår en varmende, gratinert løksuppe til fredagskosen, en Filet Wellington med Madeirasaus til lørdagskvelden og en lett Cæsarsalat til søndagen (før dere tar frem fastelavnsbollene).

Gratinert løksuppe

Her forenes tidløs eleganse med billige råvarer.

Gratinert løksuppe.
Gratinert løksuppe.

Gratinert løksuppe. (Foto: Terje Visnes.)

Filet Wellington

Dette er en tidløs delikatesse som kanskje nærmest har fått et lite harrystempel de siste årene. Server sammen med grønnsaker og poteter etter smak, og en saus av den klassiske franske typen.

Filet Wellington.
Filet Wellington.

Filet Wellington. (Foto: Kim Nygård.)

Cæsarsalat

Det var så populært med cæsarsalat for noen år siden at vi var sikre på at folk kom til å bli grundig lei av den. Men det er blitt tvert om. Folk spiser enda mer cæsar enn før, og drar vi til de virkelig trendy metropolene i verden, er det enda mer av det.

Cæsarsalat.
Cæsarsalat.
Foto: Terje Visnes

Cæsarsalat. (Foto: Terje Visnes.)

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?