Italiensk fristelse

Herlig italiensk panna cotta med pasjonsfrukt. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Mari Svenningsen.)
Herlig italiensk panna cotta med pasjonsfrukt. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Mari Svenningsen.)
Pia Cecilie Vabro

Seks gode oppskrifter på panna cotta.

Panna cotta er en deilig italiensk fløtedessert med mild smak av vanilje.

Kombinert med andre friske smaker blir panna cottaen en spennende dessert.

Med bringebærsaus får panna cottaen et litt syrlig sting. Svisker krydret med kanel og stjerneanis og marinert i portvin gir en deilig søt og krydret smak til desserten.

Spicet opp med verdens dyreste krydder, safran, blir panna cottaen ekstra eksklusiv.

Pasjonsfruktsaft og -kjerner gir også ekstra god smak til den myke vanilje panna cottaen.

I skogsbærvarianten er noe av kremfløten byttet ut med naturell yoghurt, det gjør panna cottaen friskere i smaken og litt mindre mektig.

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?