Til hovedinnhold

Mat i salat

19. juni 2014Aktuelt
Snaddersalat med egg, avokado og valnøtter - kan serveres alene eller som tilbehør til kjøtt eller fisk. Foto: Lilyana Vynogradova/NTB Scanpix.
Snaddersalat med egg, avokado og valnøtter - kan serveres alene eller som tilbehør til kjøtt eller fisk. Foto: Lilyana Vynogradova/NTB Scanpix.

Fire knallgode sommersalater.

Det er lett med salat, men man trenger ikke å ta lett på salaten. Introduser nye ingredienser som ananas, valnøtter og sesamfrø, så blir salaten straks sprekere.

Ananas og svinekjøtt er en veldig god kombinasjon, prøv den i en salat med sprø salat og stangselleri. Hardkokte egg og avokado gir nok mat til salaten så du kan servere den som en lett middag, valnøttene gir den litt ekstra krønsj. Sesamfrø, granateple og noen kuler mozzarella er knallgod lunsjsalat eller godt tilbehør til middagen.

Publisert: 19.06.2014 kl. 15:32
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:54


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?