Til hovedinnhold

Nå er det tid for taco!

EN VRI: Tacopai eller blomkåltaco, noen ganger kan det være godt å lage en vri på den klassiske fredagstacoen.
EN VRI: Tacopai eller blomkåltaco, noen ganger kan det være godt å lage en vri på den klassiske fredagstacoen.

Vi har alle våre tacofavoritter, men noen ganger er det greit med litt ny inspirasjon.


Ingenting er vel bedre enn at klokken tikker raskt mot fredagstacoen.

Den klassiske pakken er alltid deilig, men noen ganger kan det være gøy å prøve en ny vri. Her er våre favoritter.

Har du enda ikke prøvd blomkåltacoen - så må vi dessverre si at du har gått glipp av noe. Fyll på med kokos, chipotlemajones, mangosalsa og most avokado, og du har en smaksbombe av et tacoalternativ.

Stekt kjøttdeig med tacokrydder blir fullstendig parkert av chipotle-braisert høyrygg. Tar litt ekstra tid, men er SÅ verdt det!

En gratinert variant av fredagstacoen. Myke lefser, saftig kjøttsaus, rømme og ost lagvis blir garantert en vinner for hele familien.

Fritert fisketaco er en annen variant vi liker. Supersaftig fisk i en knasende sprø skorpe med finsnittet kål, syltet rødløk og chilimajones.. Trenger vi si mer?

Om du ikke klarer å bestemme deg for om du skal gå for pizza eller taco i kveld, kan vi fint anbefale deg å gå for begge deler på én gang!

Er du nysgjerrig på hvordan kjendisenes fredagstaco ser ut, så kan du fordype deg i sakene under:

pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?