Til hovedinnhold

Nå er det tid for taco!

30. april 2021Aktuelt
EN VRI: Tacopai eller blomkåltaco, noen ganger kan det være godt å lage en vri på den klassiske fredagstacoen.
EN VRI: Tacopai eller blomkåltaco, noen ganger kan det være godt å lage en vri på den klassiske fredagstacoen.
Johanna Siring / Sara Johannessen Meek

Vi har alle våre tacofavoritter, men noen ganger er det greit med litt ny inspirasjon.

Ingenting er vel bedre enn at klokken tikker raskt mot fredagstacoen.

Den klassiske pakken er alltid deilig, men noen ganger kan det være gøy å prøve en ny vri. Her er våre favoritter.

Har du enda ikke prøvd blomkåltacoen - så må vi dessverre si at du har gått glipp av noe. Fyll på med kokos, chipotlemajones, mangosalsa og most avokado, og du har en smaksbombe av et tacoalternativ.

Stekt kjøttdeig med tacokrydder blir fullstendig parkert av chipotle-braisert høyrygg. Tar litt ekstra tid, men er SÅ verdt det!

Sara Johannessen Meek

En gratinert variant av fredagstacoen. Myke lefser, saftig kjøttsaus, rømme og ost lagvis blir garantert en vinner for hele familien.

Fritert fisketaco er en annen variant vi liker. Supersaftig fisk i en knasende sprø skorpe med finsnittet kål, syltet rødløk og chilimajones.. Trenger vi si mer?

Om du ikke klarer å bestemme deg for om du skal gå for pizza eller taco i kveld, kan vi fint anbefale deg å gå for begge deler på én gang!

Sara Johannessen Meek

Er du nysgjerrig på hvordan kjendisenes fredagstaco ser ut, så kan du fordype deg i sakene under:

Publisert: 30.04.2021 kl. 12:55
Oppdatert: 06.01.2022 kl. 13:52


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?