Ostesmørbrødene vi vil spise nå

11. november 2020Aktuelt
OPPGRADERT KLASSIKER: Ostesmørbrød fylt med mye ger godt til lunsj, middag eller kveldskos.
OPPGRADERT KLASSIKER: Ostesmørbrød fylt med mye ger godt til lunsj, middag eller kveldskos.
Foto: Johanna Siring / VG

Hvem kan motstå sprø ostesmørbrød med masse smeltet ost? Ikke vi.

Ostesmørbrød er den perfekte maten om du er på jakt etter en litt ekstra hjemmekontorlunsj, eller trenger en rask middag i hverdagen. Et varmt smørbrød gjør seg også som en god og mettende siderett til supper.

Det kan lages i utallige varianter og slik tilfredsstille de fleste smaksløker.

Kanskje du foretrekker en klassiker med ost og skinke? Eller en oppgradert vri med fiken og valnøtter?

Enten du lager i panne, grillpanne, ovn eller toastjern, tar dette trikset ostesmørbrødet til nye høyder.

Foto: Sara Johannessen Meek

For øvrig er ostesmørbrød en perfekt måte å bruke opp tørt brød, og andre rester i kjøleskapet. For helt ærlig, det meste smaker godt med smeltet ost til.

Mulighetene er altså mange, så her er seks ganske uimotståelige oppskrifter.

Publisert: 11.11.2020 kl. 13:02
Oppdatert: 06.04.2022 kl. 14:51


Finn flere artikler:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?