Til hovedinnhold

Kantarell på menyen

13. november 2012Aktuelt
Gyllen pai med gyllen sopp. (Foto: Opplysningskontoret for meieriprodukter.)
Gyllen pai med gyllen sopp. (Foto: Opplysningskontoret for meieriprodukter.)

Prøv en av disse fire oppskriftene med gyllen kantarell.

Det bugner av kantarell i skogen, og i butikken, om dagen. Og soppen gjør seg godt både til lunsj og middag.

La deg inspirere av Italia og prøv en risotto med kantareller.

Eller la soppen spille hovedrollen i en pai eller suppe.

Soppen smaker også godt smørstekt til laks og potetmos – faktisk en nydelig og enkel hverdagsmiddag.

Publisert: 13.11.2012 kl. 15:48
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:18


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?