Fire enkle langpanner til skolestart

16. august 2017Aktuelt
ENKELT: Og veldig godt. Oppskriftene på eplekake og sjokoladekake finner du lenger ned i saken. Foto: Kristine Ilstad/Det Søte Liv/Elin Vatnar Nilsen/Krem.no
ENKELT: Og veldig godt. Oppskriftene på eplekake og sjokoladekake finner du lenger ned i saken. Foto: Kristine Ilstad/Det Søte Liv/Elin Vatnar Nilsen/Krem.no

Fra saftig eplekake til klassisk sjokoladekake i langpanne - disse langpannekakene bil falle i smak hos både store og små.

Sommeren er over, og for mange er det snart første skoledag.

I den anledning har vi tidligere skrevet om hva som er påleggsfavorittene til norske foreldre (er du enig?), gitt deg tips om fire enkle brødoppskrifter som passer perfekt til matpakken, kommet med forslag til deg som ikke ønsker brød i matpakken, og gitt deg noen smarte «matpakke-hacks» - som at du kan bruke drikkekartonger som kjøleelement.

Her har vi laget en liste med fire enkle langpannekaker som vil smake både på skolen, eller hjemme etter den store dagen:

Sjokoladekake i langpanne

En klassisk sjokoladekake i langpanne med kokos på toppen slår sjelden feil. Denne oppskriften er det nok mange som har notert ned i kokebøkene sine allerede.

Gulrotkake i langpanne

Masse deilig kremostglasur er noe av det beste med gulrotkake. Denne kommer i tillegg i langpanne, noe som gjør den praktisk å frakte med seg.

Krydderkake i langpanne

Dette er som den tradisjonelle krydderkaken - med noko attåt! Lise Finckenhagen har nemlig smelt sammen en kremostglasur med brunt sukker som løfter den fem hakk ekstra.

Eplekake i langpanne

Eplekake kan selvfølgelig også bakes i langpanne, og med Kristine Ilstads snedige vaniljesaustriks blir den ekstra saftig og god.

Ta bilde av kakene du baker, merk det med #godtno, og post det på Instagram. Kanskje vi republiserer bildet ditt!

Publisert: 16.08.2017 kl. 13:30


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?