Kantarellen kan det
25. august 2014Aktuelt
Skogens - og kjøkkenets - mest populære sopp.
Vakker å se på og svært smaksrik. Kantarellen er populær både blant sopplukkere og kokker. Den er best etter litt tilberedning, men gjør det enkelt, slik at den virkelig kommer til sin rett.
La kantarellen få hovedrollen i en deilig, varmende høstsuppe. Eller lag "syltede" kantareller og ha dem på ristet brød sammen med bacon og kremost.
For å lage en skikkelig god pastarett med kantareller trenger du bare seks ingredienser – og du har den ferdig på under en tyve minutter.
En pai er også perfekt ramme for kantarellen, lag fyllet med fløte og ost, så får den helgefølelsen også.
Publisert: 25.08.2014 kl. 15:11
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:56
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny