Tre digge hverdagsretter uten stress

28. august 2015Aktuelt
POPULÆRT: Kylling og laks er noe av det vi spiser mest av i hverdagen - så hvorfor ikke prøve kylling i makaronigrateng eller laks teriyaki? Foto: Sara Johannessen/VG
POPULÆRT: Kylling og laks er noe av det vi spiser mest av i hverdagen - så hvorfor ikke prøve kylling i makaronigrateng eller laks teriyaki? Foto: Sara Johannessen/VG

Hverdag trenger ikke å være kjedelig - i hvert fall ikke hverdagsmaten. Disse tre rettene er enkle, rimelige og kjempedigge.

Så var plutselig hverdagen over oss igjen med full kraft. Etter noen dager med avslappende rutiner er det litt godt å være tilbake igjen i en normal rytme. Selv er jeg en stor tilhenger av hverdager og liker å gjøre noen av alle disse dagene litt mer «gullkantet» hvis jeg har mulighet til det. Det gjelder også i matveien. Saftige nakkekoteletter med plommer, blåmuggost og sursøt løk er en sånn rett. Enkel, rask og billig, og med en smak som er adskillig mer eksklusiv enn kiloprisen på kotelettene skulle tilsi.

Ovnsbakt laks teriyaki med spinat og mango fortjener et stort favorittstempel, masse gode smaker med minimal innsats. «Mac n` cheese» som her er servert i en utvidet utgave med brokkoli og kylling har stort potensiale blant de yngste familiemedlemmene, men du skal ikke se bort ifra at det far i huset som smiler bredest. Det var det i hvert fall her i huset.

Publisert: 28.08.2015 kl. 14:08
Oppdatert: 18.05.2016 kl. 09:45


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?