Lise Finckenhagen: Dette er den ultimate hangover-maten

24. november 2017Aktuelt
NAM: Nudler med biffkjøtt og speilegg og pommes frittes med salsa og kjøttdeig. Ikke dumt dagen derpå. Foto: Christian Brun
NAM: Nudler med biffkjøtt og speilegg og pommes frittes med salsa og kjøttdeig. Ikke dumt dagen derpå. Foto: Christian Brun
AvLise FinckenhagenogChristian Brun

Fett, salt, veldig godt - og enkelt! Her er maten du vil ha dagen derpå.

Tidligere erfaringer kan fortelle at det i disse dager kan hende man våkner med et hode som føles altfor trangt, og med så store poser under øynene at man kan drukne i dem. Ikke spesielt behagelig eller sjarmerende, men to av det hysterisk morsomme julebordets baksider. Skulle du være så uheldig å kjenne deg igjen i beskrivelsen er det nettopp deg dagens meny er myntet på.

For det finnes dager hvor marsipankake ikke frister, men du likevel har lyst på noe trøstende fett, fritert, klissete og «spicy». Dager som skal tilbringes på den myke sofaen sammen med bestevennen Netflix mens kroppen finner tilbake til seg selv - samtidig som du lover på tro og ære at nå er det innmari lenge til neste fest (eller, du skal i hvert fall ikke drikke alkohol på sykt lengeJ).

På en slik dag lokker ikke kjøkkentjenesten nevneverdig, og noen snarveier er helt på sin plass. Instantnudler, pommes frittes fra fryseren, mango- og habañerosalsa på glass, smeltet ost, pannekaker, bacon og ketchup. Kjør på, for som sagt er det utrolig lenge til neste gang. Jeg lover!

Sjekk ut Lise Finckenhagens beste hangover-retter under:

Publisert: 24.11.2017 kl. 15:35


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?