Kjendisene strømmer til dette iskrem-museet

26. juni 2017Aktuelt
FANS: Kim Kardashian West og Beyoncé er blant superkjendisene som har besøkt det spesielle museet. Foto: Angela Weiss/Kevin Winter/AFP
FANS: Kim Kardashian West og Beyoncé er blant superkjendisene som har besøkt det spesielle museet. Foto: Angela Weiss/Kevin Winter/AFP

Megakjendiser som Kim Kardashian West, Beyoncé og Katy Perry har besøkt museet.

Det dukker stadig opp matrelaterte museer: Vi har tidligere skrevet om Mofad, altså Museum of Food and Drink, der man kunne oppleve en helt ekte matkanon og smake og lukte seg gjennom utstillinger, og Carpigiani Gelato-museet som har spesialisert seg på gelato.

Det siste mat-museet som får stor oppmerksomhet er The Museum of Ice Cream. Museet åpnet først i New York, og holder nå åpent gjennom hele sommeren i Los Angeles. Museet har blitt så populært at over 200 000 stod på venteliste for å få besøke New York-utstillingen, skriver Forbes. Og alle billettene til Los Angeles-utstillingen så langt er utsolgt, ifølge museets hjemmeside.

I det pastellfargede museet kan besøkende vandre mellom enorme figurer av ispinner, få smake på både iskrem og klassiske iskremtoppinger, og - kanskje mest populært - «bade» i et basseng som utelukkende er fylt av plast-tutti frutti-strøssel.

Kjendis-magnet

Nå flokker stadig vekk flere kjendiser til museet for å la seg avbilde blant de enorme ispinnene eller i tutti frutti-bassenget. På museets instagramkonto er det blant annet postet et bilde av superstjernen Kylie Jenner og hennes bestevenninne (og SOME-kjendis) Jordyn Woods i et av museets mange rosa rom.

På et annet bilde ser vi Kim Kardashian West og datteren North posere foran en rosa vegg med telefoner.

Blant de andre besøkende finner vi også megastjernen Beyoncé, rapperen Jay Z og deres datter Blue Ivy. Beyoncés mor, Tina Knowles Lawson, var der også, skriver ET.

På ett av bildene ser man også Blue Ivy og Beyoncé posere foran de svære ispinnene.

Popsangeren Katy Perry har også tatt seg en dukkert i strøsselbassenget.

Det har også rapperen Wiz Khalifa og sønnen Sebastian Thomaz.

Beklager, denne Instagram-posten er ikke lengre tilgjengelig

Skuespiller og komiker Seth Rogen er også foreviget blant strøsselet - her sett med ektefellen Lauren Miller Rogen. Skuespilleren har forøvrig spilt inn en velkomsthilsen alle besøkende får høre, ifølge Hollywood Reporter. Her sett med

Barndomsdrøm

Gründeren bak kjempesuksessen er er 25 år-gamle Maryellis Bunn som i et intervju med Forbes forteller at hun har designet alle rommene, og at flere av ideene kommer fra drømmer hun hadde i barndommen.

«Jeg vokste opp ved havet, og tenkte at det måtte være fantastisk hvis havet var fullt av strøssel og jeg kunne svømme i dem,» forteller hun til Forbes.

Hva er din favorittsmak på iskrem? Del gjerne gode tips i kommentarfeltet!

Publisert: 26.06.2017 kl. 14:04


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?