Til hovedinnhold

Seks digge oppskrifter du kan lage til frokost i helgen

7. juli 2017Aktuelt
FRISTENDE: Lag noe ekstra godt til frokost denne helgen. Som for eksempel pannakeker eller en deilig toast med bær. Foto: Ida Gran-Jansen/Sara Johannessen/VG
FRISTENDE: Lag noe ekstra godt til frokost denne helgen. Som for eksempel pannakeker eller en deilig toast med bær. Foto: Ida Gran-Jansen/Sara Johannessen/VG
Sara Berge Holmberg
Sara Berge Holmberg

Gjør helgen komplett med pannekaker og freshe toast.

Nå er det straks helg, og da er ingen ting bedre enn en ordentlig god frokost - gjerne sammen med hele familien. Vi har samlet seks frokoster som bare er nødt til å gjøre helgen komplett.

Her finner du litt av hvert: Alt fra luftige pannekaker med friske bær, til delikate varianter av toast og sandwich, og søte arme riddere med sjokolade.

Sjekk ut vår liste over nydelige helgefrokoster under:

Gøyale frokost-spidd

Brødskiver kan ofte virke kjedelig og smakløst. Med denne oppskriften kommer du til å se skiva i nytt lys - her er det nemlig pålegget som er helten. Få café-følelsen med denne ordentlige næringsrike retten.

Arme riddere

Arme riddere er en klassiker og en vinner i de fleste hjem. Dette er en ypperlig måte å bruke opp tørt brød på. Bruk nøttepålegg og banan som i oppskriften, eller bytt ut det søte med friske bær.

Scones med nøtter og bær

For en luksuriøs frokosten med England-vibes kan du jo prøve ut disse sconesene! Her kan du bytte ut hasselnøtter og bær med andre nøtter eller sjokolade om du heller vil det. Server med en kopp te, og helgefrokosten er komplett.

Toast med bær

En enkel men skikkelig smakfull toast-variant. De norske jordbærene er på plass i butikkene, og vi har alle godt av å mimre tilbake til barndomstiden med jordbær og sukker på skiva. Gjør det med en liten vri ved å følge denne oppskriften.

Luftige amerikanske pannekaker

Disse luftige og digge pannekakene av Ida Gran-Jansen er virkelig verdt å teste. Tilbehøret velger du selv, men for en ordentlig fyldig søndagsfrokost kan vi anbefale sirup, eggerøre og bacon. Skikkelig amerikansk og skikkelig digg.

Smoothie

Er du av de som foretrekker en lett frokost er en smoothie det perfekte valg for deg. Denne friske, sommerlige varianten inneholder blant annet fersken og frisk mynte - i kombinasjon med andre digge frukter. Gult er kult, prøv denne lette frokosten da vel!

Publisert: 07.07.2017 kl. 11:51


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?