Våre topp-oppskrifter på blåskjell

13. november 2012Aktuelt
Herlig blåskjell dampet i øl med smak av koriander og basilikum. (Foto: Tore-André Baardsen)
Herlig blåskjell dampet i øl med smak av koriander og basilikum. (Foto: Tore-André Baardsen)

Au naturel eller som tilbehør.

Blåskjell er faktisk best om vinteren og de er rimeligere på denne tiden også.

De gjør seg like godt som hovedingrediens i middagen, som tilbehør til laks eller i en kremet saus til pasta.

Her får du ti deilig oppskrifter med blåskjell – serverer du dampede blåskjell, kan du gjerne servere hjemmebakte baguetter og aïoli til.

Publisert: 13.11.2012 kl. 15:48
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:22


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?