Enkle høstkaker med frukt og bær
Vær så god, her får du høstens beste kaker som krever liten innsats, men som gir knallgode resultater.
Noe av det beste med høsten må være tilgjengeligheten av sesongens gode frukter, som norske epler, plommer og pærer.
Plommesesongen er kort og frukten egner seg ikke for lagring, med mindre du hermetiserer plommene, eller lager plommesyltetøy eller -likør. Heldigvis smaker også plommene helt nydelig i en kake.
Blåbær er fortsatt å finne enkelte steder i landet. Og spør du oss, så er selvplukket blåbær noe helt eget i en pai servert med vaniljesaus eller is til.
En annen kake som smaker godt med vaniljeis er den klassiske eplekaken med sukker og kanel. Eplekake kan også lages helt enkelt i en liten langpanne.
Smuldrepai må være på topp blant enkleste kaker å lage. Det beste av alt er at du kan lage det med så å si alle sesongens frukt og bær.
Her har vi samlet våre beste og enkle høstkaker, slik at du kan la deg inspirere:
Var det ingenting her som fristet? Sjekk ut alle våre oppskrifter på frukt- og bærkaker.