Til hovedinnhold

Gammel favoritt, ny innpakning

28. november 2014Aktuelt
Potetbrød er ypperlig til spekemat. Foto: Comugnero Silvana/NTB Scanpix.
Potetbrød er ypperlig til spekemat. Foto: Comugnero Silvana/NTB Scanpix.

Prøv med potet i brøddeigen.

Kokt, stekt, dampet og gratinert er vi vant til å se poteten.

Baker du den inn i brøddeigen, får du et veldig godt, og et veldig holdbart brød. Og nytt tilbehør til spekematen.

Publisert: 28.11.2014 kl. 12:43
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:58


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?