Til hovedinnhold

– Å være på kjøkkenet var som tortur, sier Chrissy Teigen.

28. september 2018Aktuelt
ÅPENHJERTIG: Chrissy Teigen forteller at hun ikke engang likte å tenke på mat da hun led som verst av fødselsdepresjon. Foto: Chris Pizzello/AP/NTB scanpix.
ÅPENHJERTIG: Chrissy Teigen forteller at hun ikke engang likte å tenke på mat da hun led som verst av fødselsdepresjon. Foto: Chris Pizzello/AP/NTB scanpix.
Maria Aarli-Grøndalen
Maria Aarli-Grøndalen

Fødselsdepresjon gjorde at den amerikanske superstjernen, som nylig lanserte kokebok nummer to, mistet lysten på all mat. 

Chrissy Teigen har hatt sin egen matblogg i flere år, og har aldri lagt skjul på sin interesse for mat.

Rett før hun fikk diagnosen fødselsdepresjon i 2017, la superstjernen merke til at interessen for å lage mat var dalende.

ÆRLIG OM MAMMALIVET: Chrissy Teigen sammen med sønnen Miles, som ble født 20. mai 2018. Hun sier hun unngikk å få fødselsdepresjon på nytt ved å spise morkaken etter fødsel. Foto: Frederic J. Brown/AFP/NTB Scanpix.
ÆRLIG OM MAMMALIVET: Chrissy Teigen sammen med sønnen Miles, som ble født 20. mai 2018. Hun sier hun unngikk å få fødselsdepresjon på nytt ved å spise morkaken etter fødsel. Foto: Frederic J. Brown/AFP/NTB Scanpix.

– Det var som å gå i matbutikken når du er mett. Mat var ikke spennende for meg. Det var slik jeg forsto at noe var galt, sier hun til amerikanske People.

Interessen for kjøkken forsvant kort tid etter at hun fødte datteren Luna (2).

Samtidig jobbet hun med å sette sammen oppskrifter for sin andre kokebok, Cravings: Hungry for More. Boka er en oppfølger til New York Times-bestselgeren hennes fra 2016, med tittelen Cravings.

Plutselig gruet hun seg til å jobbe videre med kokeboken.

– Når jeg ikke følte meg på topp, var det tortur å være på kjøkkenet. Det føltes som en tung jobb, og man ønsker jo å være begeistret på kjøkkenet, sier hun til kjendismagasinet.

Selv småting, som å gå ut av huset, opplevde hun som vanskelig.

– Det var mye spontangråt, sier Chrissy til People.

Hun forteller at hun opplevde det som en lettelse da hun fikk en diagnose, for da ble hun satt på antidepressivene og hun startet i terapi.

Sakte, men sikkert ble hun seg selv igjen, og matgleden kom tilbake.

Til det amerikanske TV-programmet CBS Sunday Morning, sier hun at hun unngikk fødselsdepresjon etter hun fødte sønnen Miles (4 måneder) ved å spise morkaken etter fødselen.

Publisert: 28.09.2018 kl. 15:27


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?