– Å være på kjøkkenet var som tortur, sier Chrissy Teigen.
Fødselsdepresjon gjorde at den amerikanske superstjernen, som nylig lanserte kokebok nummer to, mistet lysten på all mat.
Chrissy Teigen har hatt sin egen matblogg i flere år, og har aldri lagt skjul på sin interesse for mat.
Rett før hun fikk diagnosen fødselsdepresjon i 2017, la superstjernen merke til at interessen for å lage mat var dalende.
– Det var som å gå i matbutikken når du er mett. Mat var ikke spennende for meg. Det var slik jeg forsto at noe var galt, sier hun til amerikanske People.
Interessen for kjøkken forsvant kort tid etter at hun fødte datteren Luna (2).
Samtidig jobbet hun med å sette sammen oppskrifter for sin andre kokebok, Cravings: Hungry for More. Boka er en oppfølger til New York Times-bestselgeren hennes fra 2016, med tittelen Cravings.
Plutselig gruet hun seg til å jobbe videre med kokeboken.
– Når jeg ikke følte meg på topp, var det tortur å være på kjøkkenet. Det føltes som en tung jobb, og man ønsker jo å være begeistret på kjøkkenet, sier hun til kjendismagasinet.
Selv småting, som å gå ut av huset, opplevde hun som vanskelig.
– Det var mye spontangråt, sier Chrissy til People.
Hun forteller at hun opplevde det som en lettelse da hun fikk en diagnose, for da ble hun satt på antidepressivene og hun startet i terapi.
Sakte, men sikkert ble hun seg selv igjen, og matgleden kom tilbake.
Til det amerikanske TV-programmet CBS Sunday Morning, sier hun at hun unngikk fødselsdepresjon etter hun fødte sønnen Miles (4 måneder) ved å spise morkaken etter fødselen.
Publisert: 28.09.2018 kl. 15:27
Lag deg en gratis konto