Helgens meny er klar

En helnorsk helgemeny - kjøttkaker, torsk og flesk og duppe står på menyen. (Foto: Jonas Haarr Friestad/Trygve Indrelid/Studio Dryer-Hensley.)
En helnorsk helgemeny - kjøttkaker, torsk og flesk og duppe står på menyen. (Foto: Jonas Haarr Friestad/Trygve Indrelid/Studio Dryer-Hensley.)
Pia Cecilie Vabro

Hva med en helnorsk helg? Vi foreslår klassiske kjøttkaker, torsk på norsk og flesk med duppe denne helgen.

Kjøttkaker

Hva som smaker best av kjøttdeig, krydder og tilbehør, er det tradisjonene som avgjør i denne retten!

Kjøttkaker. (Foto: Jonas Haarr Friestad.)

Torsk på norsk

Deilig og klassisk norsk torskemiddag. Du kan gjerne bytte ut torskeleveren med seilever.

Torsk på norsk. (Foto: Trygve Indrelid.)

Flesk og duppe

Det er en smakfull, enkel og rask rett. Det som tar lengst tid er å koke potetene.

Flesk og duppe.
Flesk og duppe.

Flesk og duppe. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Studio Dreyer-Hensley.)

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?