Til hovedinnhold

Lettlaget, godt og mettende

13. november 2012Aktuelt
Hva med en hawaiiburger til middag? Det en er overraskende lett og rask å lage. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Eva Brænd.)
Hva med en hawaiiburger til middag? Det en er overraskende lett og rask å lage. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Eva Brænd.)

Seks middager med kjøttdeig du har ferdig på 20 minutter.

Noen ganger vil vi ha noe til middag som tar kort tid å tilberede. Også skal det jo helst smake godt. Og mette både små og store sultne etter en lang skole- eller arbeidsdag.

Kjøttdeigretter kan være fort gjort å lage. Og du kan variere på mange måter. Her får du oppskrifter på seks forskjellige middager som alle tar utgangspunktet i en pakke kjøttdeig, men som blir fem forskjellige middager. De er alle ferdige på 20 minutter. Og alle smakfulle, og mettende.

Gryte med kjøttdeig og kål har asiatiske undertoner, men serveres tradisjonelt norsk med kokte poteter. Andre grytevarianter kan du lage med karrisaus og knasende sprø sukkererter i form av gullgryte eller en hverdagsgryte med gulrot og potetmos.

En ananasskive sørger for at hamburgeren smaker av Hawaii, selve burgeren lager du selv. Kjøttbollene får smak av Mexico med tacokrydder, og spagetti med kjøttdeig kan gjøres litt ekstra spennende når du baker den i ovnen.

God, snarlig middag!

Publisert: 13.11.2012 kl. 15:50
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:40


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?