Bak inn svinefileten

13. november 2012Aktuelt
Deilig svinefilet bakt inn i spekeskinke med soltørkede tomater og basilikum. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Astrid Hals.)
Deilig svinefilet bakt inn i spekeskinke med soltørkede tomater og basilikum. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Astrid Hals.)

Her får du fire gode oppskrifter på spennende varianter av svinefileten.

Indrefilet av svin er både magert og har en god og mild smak. Og derfor passer den veldig godt sammen med litt mer spenstige smaker.

I disse oppskriftene har vi gjort litt mer ut av svinemiddagen og bakt inn svinefileten sammen friske urter, spekeskinke og grønnsaker.

Så er det bare å invitere til deilig søndagsmiddag og en hyggelig kveld med familie og venner.

Publisert: 13.11.2012 kl. 15:47
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:04


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?