Lise Finckenhagen: Tre nydelige desserter med jordbær

JORDBÆR-FRISTELSER: Hva med hjemmelagde lapper med rørte jordbær og pisket rømme? Foto: Sara Johannessen Meek/VG
JORDBÆR-FRISTELSER: Hva med hjemmelagde lapper med rørte jordbær og pisket rømme? Foto: Sara Johannessen Meek/VG
AvLise FinckenhagenogSara Johannessen

Lapper med rørte jordbær, rullekake-kake med krem - og en spennende vri på klassikeren «jordbær med fløte».

Jordbær + fløte = sant! Den perfekte kombinasjonen oser av sommerflørt og barndomsminner. Og når jordbærene er på sitt beste er trikset å gjøre minst mulig med dem.

Spis så mye du orker rett fra kurven, og rør resten med litt sukker. Server rørte bær med nystekte kefirlapper, eller smør tjukt på en sukkerbunn og lag sommerens enkleste og ganske så imponerende rullekake-kake. Bærene på toppen er lekre i seg selv, men wow-effekten kommer når du deler kaken i «stripete» stykker.

Er det ikke vidunderlig med alt som er helt enkelt og perfekt?

PS! Følg oss på Instagram på @godtno, og få inspirasjon rett i lomma.

Finn flere artikler:
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?