Jamie Oliver jaget aggressiv innbruddstyv

TOK TYVEN: Kjendiskokk Jamie Oliver. Foto: Krister Sørbø/VG
TOK TYVEN: Kjendiskokk Jamie Oliver. Foto: Krister Sørbø/VG
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra Gulbrandsen

Tyven skal ha prøvd å komme seg inn i flere hus, før han ble lagt i bakken av den kjente kokken.

Alt handler ikke bare om matlaging, egne restauranter, kokebøker og mat for kjendiskokk Jamie Oliver.

Nå har det også kommet frem at han skal ha jaget en innbruddstyv nedover gaten etter at mannen prøvde å ta seg inn i hjemmet hans i London i forrige uke.

Etter å ha tatt igjen tyven skal Oliver ved hjelp av naboer ha lagt mannen i bakken, ifølge Daily Mail.

Tyven skal ha prøvd seg på å komme seg inn i flere hus i den eksklusive gaten nord i London, hvor også flere andre kjendiser bor, ifølge avisen.

Innbruddsforsøket blir også bekreftet av politiet, som beskriver innbruddstyven som aggressiv.

– Mannen ble pågrepet av medlemmer av offentligheten og ble deretter arrestert av politiet, sier en talsperson for Scotland Yard, ifølge Daily Mail.

Det har vært en travel uke for kjendiskokken. I dag ble det også kjent at Oliver, som tidligere har vært ambassadør for kjeden Sainsbury, nå går over til å fronte Tesco, som er den største supermarkedkjeden i Storbritannia, ifølge BBC News.

Oliver skal ha laget en rekke oppskrifter for kjeden, blant annet en del som skal være av det sunnere slaget. Samarbeidet han hadde med Sainsbury varte i 11 år, og kokken tjente omlag 10 millioner pund, skriver nettstedet videre.

Jamie Oliver bor i en luksusvilla med åtte soverom, som hadde en prislapp på drøye 96 millioner. Også kona Jools med barna Poppy (16), Daisy (15), Petal (9), Buddy (7) og River (2) skal ha vært hjemme da innbruddsforsøket fant sted.

Jamie Oliver er i dag en av verdens største kjendiskokker, har gitt ut over 20 kokebøker og har ansvar for over 5000 ansatte. Da kokken startet TV-karrieren i 1999 under navnet «The naked chef» var han 23 år, og ble raskt en populær karakter.
Oliver har blitt ansett som en av verdens rikeste kokker. Nettoformuen er tidligere blitt estimert til 150 millioner pund, skriver The Telegraph. Men alt har ikke bare vært raske, gode penger for Oliver. Han har også slitt med omsetningen, og har måttet legge ned flere restauranter.

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?