Tre raske fiskemiddager som vil imponere gjestene
Fersk fiskefilet er et perfekt utgangspunkt for raske middager, ja rett og slett «fast-food» som er enkelt både å tilberede og variere.
Overkoking eller oversteking anbefales ikke, noen ganger er det bedre med ett minutt for lite enn ett for mye. Også er det jo alltid viktig at fisken er ferskest mulig, her er det lov å være litt kresen altså.
Når alle forutsetninger er på plass er det bare å benytte seg av kreativiteten. Selv blir jeg aldri lei råmarinert laks. Med en frisk og syrlig «marinade» av limesaft, olivenolje, salt og pepper kan du egentlig selv bestemme hvor rå laksen skal være. Jo lenger lakseskivene ligger ferdig anrettet med dressing og det hele, jo mere «kokt» blir fisken og den blir lysere og lysere i fargen. En enkel mangosalat med grønn chili og litt pasjonsfrukt på toppen gjør virkelig susen.
Prøv gjerne en fyldig variant av fiskesuppe med mild smak av fennikel, eller panerte flyndrefileter med brunet smør, kapers og asparges.
Lekkert, enkelt, raskt og imponerende. Og best av alt: Veldig godt alt sammen!
Vis oss dine fiskeretter på Instagram og merk bildet med #godtno!