Åpner kongelig pop-up-bar inspirert av Meghan Markle og prins Harry

29. april 2018Aktuelt
GIFTER SEG: Prins Harry og Meghan Markle gifter seg i mai - og bryllupsfeberen herjer også i USA. Foto: Eddie Mulholland/AP
GIFTER SEG: Prins Harry og Meghan Markle gifter seg i mai - og bryllupsfeberen herjer også i USA. Foto: Eddie Mulholland/AP
Sara Berge Holmberg
Sara Berge Holmberg

Der kan du skåle for paret på bryllupsdagen deres.

Er du ikke invitert i det engelske prinsebryllupet i mai, men likevel vil feire dagen deres? Da kan du reise til den kongelige pop-up baren som skal åpne i Washington D.C., USA, skriver Harpers Bazaar.

Fra 4.-20. mai vil pop-up-baren være åpen med blant annet et rekonstruert interiør fra St. Georgs kirken, håndlagde etterligninger av brylluplokalets tak, heraldiske flagg og et spesielt tronerom.

Kongelig cocktailmeny

Bildene fra lokalet blir ikke sluppet før senere, men hele drinkmenyen er allerede satt. Den inkluderer elleve cocktails som er inspirert av den kongelige familien og engelsk vår.

På menyen står blant annet «God Save the Queen», en martini laget akkurat slik dronningen av England liker den. «Strawberry Cuppa» - en drink med whisky og jordbær vermut - servert i en tekopp med en smørkjeks, og en Spritz-drink med Aperol, rosé cider og spiselig glitter - navnet på den blir «Markle Sparkle», etter den kommende bruden.

Det er ikke nok med drinkene nevnt over. Baren vil også servere en shot, som er inspirert av smakene til Prins Harry og Markles' bryllupskake. Den er laget av smørkrem-infusert vodka, hylleblomst, sitron og te.

Vil dele fantasien

Den kongelige pop-up-baren vil åpne klokken 17.00 hver dag i perioden, og så tidlig som syv på morgenen på selve bryllupsdagen 19. mai. Overskuddet fra salget av billettene vil gå til The Invictus Games Foundation, som er en av prins Harrys hjertesaker.
Folkene bak baren er de samme som i fjor åpnet en pop-up-bar med Game of Thrones-tema.
«Det er vanskelig å ikke bli revet med i romansen av et kongelig bryllup, spesielt når det involverer et moderne, ekte-levd eventyr», sier Angie Fetherson i en pressemelding. Fetherson er administrerende direktør av Drink Company, selskapet som står bak pop-up baren. Tanken er at hun ønsker å dele en del av prinsebryllupet til alle fans som ønsker å oppleve litt av fantasien.

Ulike pop-up-er

Selv om en kongelig pop-up-bar er mer av det sjeldne slaget, dukker det stadig opp pop-up-restauranter i alle varianter. Noma-sjef René Redzepi stengte en av verdens mest omtalte restauranter for å drive pop-up-er i Japan, Australia, Storbritannia og Mexico en periode. Det amerikanske kokketalentet Flynn McGarry (19) startet med pop-up-restaurant hjemme hos seg selv - før han åpnet en heldagsrestaurant i New York.

I fjor kunne du også besøke en tredagers pop-up-restaurant for ostepop-elskere. Mens i Norge startet gründer Talor Browne med jevnlige doughnut-pop-up-er før hun satset på den faste kafeen på Youngstorget som har blitt omfavnet av Oslo-innbygerne.

Publisert: 29.04.2018 kl. 23:24
Oppdatert: 30.04.2018 kl. 00:11


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?