BBQ, kylling og trøffelsnadder: Lises amerikanske burgerspesial
En skikkelig saftig grillet burger er den perfekte måten å feire 4. juli på.
Bak egne hamburgerbrød, rør sammen dressingen, sylt litt rødløk og friter noen poteter. Og har du muligheten bør du absolutt kverne kjøttet selv også. Jeg bruker helst høyrygg, men det har da blitt noen entrecote-burgere også. Det viktigste er at det er god fettmarmorering i kjøttet- noe som igjen gir ekstra saftige burgere.
I dag fikk jeg i tillegg tak i padron peppers, lykke! Små og som oftest søte og milde paprikaer som er helt fantastisk gode stekt i olivenolje og drysset med salt. Innimellom kan det komme en liten hissigpropp som en festlig overraskelse men ellers er de milde som paprika. Stekte padron er en deilig tapasrett som fungerer utmerket som tilbehør til burgere eller som en liten venterett mens burgerne ligger på grillen.
Grill din favorittburger og inviter til party «american style».
Sjekk ut Lise Finckenhagens superdigge burgeroppskrifter og lag en herlig middag i kveld:
BBQ-burger med hjemmelaget pommes frittes
Spicy kyllingburger med mangodressing og jordbærsalsa
Luksusburger med trøffelmajones og syltet rødløk
Hjemmelaget hamburgerbrød
Hva spiser du til middag i kveld? Post et bilde på Instagram, merk det med #godtno. De beste bildene publiserer vi på forsiden!
Publisert: 04.07.2014 kl. 08:46
Oppdatert: 04.07.2014 kl. 12:40
Lag deg en gratis konto