Kraftig eller lett med roastbiff

13. november 2012Aktuelt
Roastbeef er en klassisker - den kan serveres varm eller kald. Server den med fløtegratinerte poteter eller i en quinoasalat. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Astrid Hals.)
Roastbeef er en klassisker - den kan serveres varm eller kald. Server den med fløtegratinerte poteter eller i en quinoasalat. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Astrid Hals.)

Her får du fire oppskrifter på middager med roastbiff.

Roastbiff gjør seg veldig godt som søndagsteik, om du serverer den med fløtegratinerte poteter og en god rødvins- eller soppsaus.

Men det går også an å servere roastbiffen på helt andre måter.

Her får du fire oppskrifter med roastbiff med litt forskjellig vri.

Prøv en roastbiffmiddag hvor du serverer nyskårne skiver med Café de Paris-smør og asparges i to forskjellige farger.

Eller hva med en sandwich med hjemmelaget remulade på yoghurt og blomkål?

Ønsker du en litt lettere middag med roastbiff kan du prøve deg på en quinoasalat med rød paprika og persille eller en bulgursalat med oliven og sukkererter.

Publisert: 13.11.2012 kl. 15:48
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:05


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?